Agencija za prevode Beograd

Smart Solutions Team

Mi smo mlada prevodilačka agencija, osnovana sa ciljem da celokupno dosadašnje iskustvo stečeno u prevodilačkim poslovima iskoristimo na najbolji mogući način – tako što ćemo svim našim klijentima pružiti isključivo kvalitetne prevodilačke usluge.
Naš tim sastoji se od iskusnih ovlašćenih sudskih tumača i prevodilaca, koji svojim dugogodišnjim iskustvom i radom garantuju kvalitet prevoda.
Nije bitno kojoj sferi poslovanja pripadate, budite uvereni – na pravom ste mestu, jer za Vas u svakom momentu na raspolaganju imamo proverenog stručnog prevodioca, koji dolazi iz iste oblasti, bilo da je u pitanju pravo, medicina, ekonomija, poljoprivreda, turizam, građevina, farmacija, elektrotehnika ili ekologija!

office@smartsolutionsteam.rs

info@smartsolutionsteam.rs

BRZO I KVALITETNO? MOGUĆE JE!

Svakodnevica nam nameće sve veći obim i sve brži ritam poslovanja, koji zahteva i brzu uslugu, a mi smo je nazvali prosto – “danas za danas” i možemo reći da se javlja sve češće na svakodnevnom nivou. Pored toga što ćemo ispoštovati i najkraći mogući rok, koji god jezik da je u pitanju, kvalitet isporučenog prevoda neće snositi posledice same brzine, niti će klijent snositi dodatni trošak, jer takav potez nije prijateljski.

VAŠA SIGURNOSTI I POVERENJE SU NAM NA PRVOM MESTU.

Strogo poštujemo i štitimo svaki dokument koji primimo od strane klijenta, a sa svim našim zaposlenima, baš kao i svim našim spoljnim saradnicima pored standardnog ugovora, imamo i potpisan ugovor o čuvanju poverljivih podataka.

agencija za prevode kontakt

Kontaktirajte nas ovde za besplatnu procenu

Kontakt podaci

  • Tel: 060 705 77 88
  • office@smartsolutionsteam.rs
  • info@smartsolutionsteam.rs

Agencija za prevode

  • SMART SOLUTIONS TEAM d.o.o.
  • Antifašističke borbe 26, lok.22
  • 11070 Novi Beograd, Beograd

Kontakt forma procena: